суботу, 30 червня 2018 р.

     В продовження теми. Все стало зрозуміло. Коло замкнулося. На тій нараді (мова про яку йшла нижче) чітко прослідковувалося дві позиції: перша, експертів ULEAD з Європою, які наголошували про те, що об'єднання навколо Миронівки проходить в межах Конституції та Законів України. І друга, Горгана і Зубка - по консервації ситуації.
     І от з інтернету стало відомо про УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №175/2018 "Про відзначення державними нагородами України", зокрема орденом «За заслуги» III ступеня ЧЕРНОГОДА Ігоря Івановича - голову Миронівської районної державної адміністрації, від 21 червня 2018 року.
     Таким чином, в адміністрації Президента вирішили, що на публіку можна триндіть про успіхи реформи, а покращити результат для БПП можна тільки через райдержадміністрації. Тому то Горган виляє хвостом і не підписує висновок для Миронівки. Ігор Іванович Ч. знайшов "вагомі аргументи" і запевнення, що він в змозі дати потрібний електоральний відсоток нинішньому Президенту😉   на території ввіреного йому району.
     Добре це чи погано? В першу чергу це досить слизький шлях, який вже пройшла Усик В.С., (до речі, має такі ж "заслуги" III ступеня). Друге- наші чиновники в чергове показали, що можна, так би мовить, обгрунтовано переступить Закон.
     З іншої сторони, ми їм дозволяємо то робити. Ми не є згуртованими, і не маємо системного бачення, що ж потрібно робити. Як завжди найрейтинговішими на владні та політичні теми є дописи, які не мають ні політичної, ні правової культури, зокрема й останні, наприклад щодо відставки Усик чи то нагородження Черногода.
     Фактично з осені наступає період виборів. То давайте ж предметно обговорювати, яку систему управління ми хочемо бачити в районі і хто її може ефективно реалізувати в перспективі...

Немає коментарів:

Дописати коментар