четвер, 2 лютого 2012 р.

ВИБОРИ-2012


ХТО І ЯК ІДЕ В ПАРЛАМЕНТ

      28 жовтня 2012 року відбудуться вибори до парламенту. Їх рекламують як очищення  Верховної Ради. Тобто на попередніх виборах парламент так запаскудили, що його треба негайно очищати! Очевидно, що не йдеться про реформування Системи. Повинні лишитися непорушними безвідповідальність і безкарність владної верхівки. Натомість має відбутися чергова ротація, тобто деяка зміна конфігурації кланів навколо «державного пирога».
      Якщо народ України хоче змінити свою долю на краще, він повинен це зробити. Для цього необхідно і достатньо зрозуміти, що головним чинником поведінки людей у будь-яких обставинах є Моральність.
      Моральність повинна стати під час виборів як мірилом оцінки кандидатів і партій, так і критерієм власної поведінки. Хай люди більше довіряться своїй інтуіції, і вона підкаже, хто гідний стати депутатом, а хто на, яка партія буде боротися за права людей, а яка буде набивати гаманці, розкрадати бюджет.
      Звісно, що кандидати й партії будуть клястися майже на Біблії, що вони «ніколи, нікуди, а тільки для людей». Але варто зазирнути в їхнє минуле. Все, що було в минулому, повториться в майбутньому. Якщо крав, то буде красти, якщо обіцяв і не виконав – не виконає ніколи, якщо був бундючний – таким і помре.
      Ті, хто планує обдурювати й зомбувати, повинні зрозуміти, що вільна, незалякана України потрібна їхнім дітям і онукам. Інакше їх життя буде проходити в кращому випадку за високими парканами, в оточенні охорони і в броньованих авто під похмурими поглядами людей.
      Громадяни України повинні зрозуміти – саме від них буде залежати майбутнє.
      Період підготовки до виборів і їх проведення в жовтні цього високосного року є предметом висвітлення та уваги рубрики «Вибори-2012».
      Приєднуйтесь!

БЕРІТЬ, СПОЖИВАЙТЕ НА ЗДОРОВ’Я!
І НЕ ДЯКУЙТЕ «БЛАГОДІЙНИКАМ»!
БО ВОНИ ВАС НЕ ПОВАЖАЮТЬ!

      Нічого нового й оригінального не вдалося придумати тим, хто ще напередодні Нового року та Різдва Христового заявили про свої наміри обиратися до Верховної Ради сьомого скликання в деяких мажоритарних округах. Тому й скористалися вже звичним способом, завдяки якому олігарх Л.Черновецький двічі ставав «мером усіх киян».
      Нардеп від Партії регіонів Максим Луцький організував підкуп виборців у Солом’янському районі столиці. Він розмістив свою фізіономію на шампанське, яке роздавали киянам, та на упаковках препаратів, які призначені для лікування судинних захворювань головного мозку і видаються хворим безкоштовно.
      Луцький не єдиний, хто вже віднині «дбає» про вибори. Нещодавно в Інтернеті з’явилося відео, на якому колишній секретар Київради Олесь Довгий, який також балотуватиметься, за мажоритаркою від Партії регіонів, агітує київських бабусь, роздаючи їм продуктові пайки. На новорічному ранку в одному з дитсадків Дніпровського району діти отримали пакунки, на яких великими літерами написано, що «презент» саме від Довгого.
      Миронівський виборчий округ «ощасливив» депутат Київської обласної ради від згаданої вже партії Олександр Онищенко (в Інтернеті – Кадиров Олександр Раджабович): дітям – новорічні подарунки, людям похилого віку – продуктові пайки. У великому целофановому пакеті виборці побачили олію, борошно, цукор, вермішель, м’ясну консерву та неповну біографію благодійника. На деяких продуктах наклеєно логотип фонду «Родина», засновником якого є названа особа. 

Немає коментарів:

Дописати коментар