вівторок, 4 грудня 2012 р.

ВЛАДА ЗАХИЩАЄ ФАЛЬСИФІКАТОРІВ


      28 жовтня 2012 року в Україні відбулися вибори до Верховної Ради України. Якщо взяти в цілому, гро­мадяни висловили фактично недовіру нинішній партії влади. Але влада вкотре витерла ноги об Закон та Конституцію.
      Виявилося, що цей режим занадто хамський, занадто бандитський, а суспільство занадто пройняте брех­нею, лицемірством та продажністю.
Миронівський р-н лідер у фальшуванні виборів
      Як свідчать документи, багато лю­дей, які працювали у виборчих комісіях, наплювали на мораль, присягу та здоровий глузд. Чимало членів комісій підведені цією владою під кримінал.
      Частина учасників виборчого про­цесу (спостерігачі, члени виборчих комісій) та інші небайдужі громадяни району, які дізналися про кричущі фальсифікації, 19 листопада 2012 року вийшли під стіни Миронівськоїадмі­ністрації з вимогою до депутатів ра­йонної ради підтримати депутатський запит до прокуратури Миронівського району про проведення перевірки порушень, допущених під час прове­дення підрахунку голосів і встановлен­ня результатів виборів, та притягти винних до відповідальності.
      Люди вважають, що скоєно злочин не тільки проти громади Миронівського району, а й проти держави та суспільства в цілому.
      Але так не вважає голова райдержадміністрації Усик B.C., яка виступила на захист фальсифікаторів. Таким чином фракція Партії регіонів у раді проголо­сувала проти депутатського запиту. Присутні у залі засідань представники громади вперше зіткнулися з таким цинізмом та наглим глузуванням місцевих депутатів над тим, що в цивілізованому світі прийнято на­зивати цінностями.
      Ми вкотре переконалися, що ни­нішня влада тільки легітимізує без­законня.
      Бюро демократичних інституцій та прав людини ОБСЄ (Місія спосте­реження за виборами) оприлюднила проміжний звіт за післявиборний період (9 листопада 2012р.) в який потрапили 12 дільниць з Миронівського району, де виникли серйозні проблеми під час встановлення під­сумків голосування внаслідок по­рушень. Тому комітет із протидії фальсифікаціям наполягає на проведенні розслідування по дільницях: № 320697 (дільнична виборча комісія по вул. Ле­ніна. 117, м. Миронівка, голова ДВК Г.О.Татарінова); № 320698 ( ДВК по вул. Леніна, 60 м. Миронівка, голова ДВК О.В.Подокопна); № 320700 (ДВК по вул. 40-річчя Перемоги, 33 м. Ми­ронівка, голова ДВК Р.В.Кудревич); № 320701 (ДВК по вул. Коцюбин­ського, 10 м. Миронівка, голова ДВК Л.В.Божок); № 320702 (ДВК по вул. Чкалова, 54 м. Миронівка, голова ДВК Л.М.Копил); № 320705 (ДВК с. Владиславка, голова В.І.Шевченко); № 320711 (ДВК Б\К с. Зеленьки, голова С.І.Осадча) № 320721 (ДВК Б/К с. Маслівка, голова ДВК Л.В.Мані-ленко); № 320727 (ДВК с. Пустовіти, голова ДВК O.A.Мороз); № 320728 (ДВК с.Росава, голова ДВК А.О.Шин-каренко); № 320729 (ДВК с.Росава, голова ДВК Н.О.Шайда); № 320731 (ДВК с.Центральне, голова ДВК Т.Є.Чайка).
      О. Даниленко, депутат райради

Немає коментарів:

Дописати коментар