четвер, 1 грудня 2011 р.

Мені не соромно


      Газета «Миронівський край» (за 15.10.2011 р.) опублікувала інтерв’ю з головою райдержадміністрації В.Усик “Працюємо з громадою і для громади».
      Приємно читати про те, що в нашому районі результативно працюють промислові підприємства, є нові здобутки в сільському господарстві, покращується робота комунальних підприємств і т.д. Все це звичайно, завдяки простим роботящим людям, які, незважаючи на те, хто при владі, вважали і вважають працю життєвою необхідністю, засобом до існування.
      «Наближаються вибори до Верховної Ради і, на жаль, дехто, використавши ситуацію, намагається підкреслити, що щось робиться не так. Перш ніж слухати таких людей, потрібно запитати, що особисто вони зробили хорошого для покращення і розвитку життя громадян України», - говориться в інтерв’ю.
      Хто такий цей «дехто»? Чому людина, яка об’єктивно критикує дії або рішення влади, що вважає неправильними, ніколи не подобається? Нормальні лише ті, хто все і завжди підтримує?
      Скажу про себе. Я підприємець, депутат районної ради, майже 25 років реагую на будь-яке свавілля та беззаконня з боку владних структур. Мені не соромно дивитися людям в очі. Я, на відміну від інших, не одержую кошти з державного бюджету, а витрачаю немалі суми на благоустрій та допомогу тим, хто її дуже потребує. Оце і є добрі справи. І ще раз зауважте, не бюджетних грошей, а своїх зароблених. А всім представникам влади нашого району пропоную вийняти з власної кишені хоча б по одній тисячі гривень і пожертвувати їх на хорошу справу. Тоді можна буде похвалити себе на сторінках газети.
      До речі, про газету. Любов влади до неї виражається в «нормальному» грошовому еквіваленті. Порівняймо деякі видатки районного бюджету за 2010 та 2011 роки: освіта – збільшилися на 5,5% (з 28075,8 тис. грн. до 29632,9 тис. грн.); охорона здоров’я – зменшилися на 0,8% (з 18931,7 тис. грн. до 18788,9 тис. грн.); культура і мистецтво – збільшилися на 9% (з3909,2 тис. грн. до 4262,8 тис. грн.); газета «Миронівський край» - збільшилися на 150% (з 60 тис. грн. до 150 тис. грн.).

      М.Сосюра, депутат Миронівської районної ради

Немає коментарів:

Дописати коментар