понеділок, 26 грудня 2011 р.

СПОСТЕРЕЖЕННЯ


ВІШАЮТЬ ЛОКШИНУ

      Інформаційні хмари повсякденно щедро та рясно січуть своїм дощем і без того оторопілого від реальності обивателя. Досить часто доволі брудним.
      Мудрі кажуть: хто володіє інформацією, той володіє світом. Яким же світом володіємо ми, жителі Миронівщини, одержуючи деяку інформацію з вуст очільників району та місцевих ЗМІ? На мою думку, дещо спотвореним.
      Необізнаний по суті справи пересічний громадянин сприймає будь-які повідомлення, як мовиться, на віру. Тому можна вішати на вуха не лише локшину, а все, що заманеться. Інший посвячений в подробиці озвученого (а саме в них криється лукавий), знаходить в тих повідомленнях стільки всякої всячини, що йому залишається хіба що посміятися чи обурюватись. Цікаво, як зреагуєте ви, шановні читачі, прочитавши подану нижче вже прокоментовану інформацію.
      Голова райдержадміністрації провела нараду з підприємцями. Слово «нарада» похідне від слова «радитися». Насправді ж, ніхто й не збирався ні з ким радитись. Підприємців просто поставили перед фактом змін у Податковому кодексі й не більше.
      За активну роботу нагороджено грамотою декількох депутатів районної ради. Проте, деякими з цих депутатів протягом року не було внесено жодної пропозиції.
      До дня місцевого самоврядування відзначено подякою, сільського голову с. Карапиші другого, третього та четвертого скликань. Це того Журбу, якого суд визнав винним у наданні фальшивого рішення виконкому, завдяки чому СТОВ «Карапиші» отримало право власності на приміщення торгового центру. http://karapyshi.blogspot.com/2011/05/blog-post_8669.html
      В.П.Даниленко подарувала ковдри в будинок престарілих с. Пустовіти. (Ви не повірите, але про це читаєте вже третій раз (про одні і тіж ковдри).
      За сприяння В.П.Даниленко в Карапишах відбулася безкоштовна передача житлових будинків, що належали СТОВ «Карапиші» у власність громадянам, які в них мешкають. Так, дійсно, передано декілька будинків, а це далеко не всі. Проте передача відбулася лише після того, як прокуратура району, відреагувавши на звернення небайдужих депутатів районної ради, опротестувала рішення сільської ради про визнання права власності на дані будинки за СТОВ «Карапиші». Тож, перед словом «сприяння», доречно було б вставити «вимушеного».
      Не думаю, що прочитавши декілька цих повідомлень, ви лише посміхалися…

Немає коментарів:

Дописати коментар