понеділок, 26 грудня 2011 р.




ГОЛОВНА ЯЛИНКА РАЙОНУ
      З метою підготовки та проведення новорічних свят у м. Миронівка в жовтні місяці було вирішено встановити ялинку на центральній площі міста. Спільно із спеціалістами комунального підприємства «Миронівка-благоустрій» вирішили виготовити металевий каркас та забрати головну ялинку шляхом набору з гілля сосни. Задумане, на мою думку, вдалося реалізувати на належному рівні.
      На каркас використано близько ста метрів труб різного діаметру. Частково їх безкоштовно надали директор ВАТ «Миронівський авто агрегатний завод» Притула В.В. та директор КПТМ «Миронівкатепломережа» Куцак О.С., а частину було закуплено. За роботу взялися працівники комунального підприємства «Миронівкаблагоустрій» Укаженко М.Д., Рядінський В.В., Шуст А.М., Кузьменко О.І., Герасименко О.В. Вже за два тижні каркас ялинки довжиною 12 метрів був зварений.
      Лісничий Маслівського лісництва ОП «Ржищівський лісгосп» надав гілки сосни для формування ялинки.
      Підприємець Деньга Р.М. закупив 150 метрів гірлянди, іншими підприємцями, під організаційним керівництвом Сосюри М.В. та жительки міста Павлюк С.О., було зібрано кошти в сумі 10 тисяч гривень, на які були придбані прикраси на ялинку.
      Спільними зусиллями на центральній площі Миронівки 19 грудня, засяяла наша святкова красуня – Новорічна ялинка.
      Шановні жителі міста! Користуючись нагодою, від усього серця вітаю вас із світлими святами – Новим роком та Різдвом Христовим! Новорічні свята – це завжди казка, сповнена надіями та найзаповітнішими мріями. Тож нехай Новий 2012 рік стане роком нових досягнень, вражень, успіхів, добрих змін. Нехай здійсняться численні побажання здоров’я і щастя, що їх так щедро зичать у ці святкові дні, щоб ступивши на поріг ваших осель, вони принесли разом із дзвінкою колядкою силу духу, злагоду та достаток!
      З повагою міський голова м. Миронівки В.М.Савенко

Немає коментарів:

Дописати коментар