четвер, 1 грудня 2011 р.

Не кажи гоп...

      Всяка влада має звичку хвалити себе не лише за те, що вже зроблено, а й наперед, так би мовити, авансом. Нинішня місцева влада - не виняток, бо частенько передає куті меду. Та людям від цього солодко не стає.
      Підводячи підсумки соціально-економічного та культурного розвитку нашого району за 9 місяців, голова райдержадміністрації В.С.Усик оптимістично запевняла, що керівництво району докладе всіх зусиль, щоб Миронівський цукрозавод запрацював на повну потужність. Цитуємо дослівно: "В цьому році заплановано переробити 200 тисяч тонн солодких коренів. Всі корені (вирощені на території району - прим. ред.) будуть завозитися на наш завод".
      Та не так сталося, як гадалося. Завод відпрацював всього півтора місяці і переробив 57 тисяч тонн цукрового буряка, що в чотири рази менше від запланованого. А з полів району було завезено 6 тисяч тонн коренів, що хватило на два дні роботи. Решту сировини постачали з інших регіонів. Із 450 працівників лише 70 залишилися на своїх робочих місцях. 380 осіб, мабуть, подалися в центр зайнятості, одержавши 80% заробітку за вересень місяць (станом на 22 листопада). Ось така, виходить, арифметика. Ио яких же конкретних зусиль доклало керівництво району, щоб славний у минулому Миронівський цукровий завод запрацював на повну потужність?

Немає коментарів:

Дописати коментар