неділю, 24 грудня 2017 р.

Миру та злагоди Вам!
4 грудня  голова Київської обласної ради Г.Старикова вручила Подяки учасникам АТО і волонтерам Київщини. Серед нагороджених і наші хлопці-миронівчани. Прокоментувати цю подію я попросив Ігоря Педченка, голову ГО “Спілка воїнів-учасників АТО” в Миронівському районі.
 

Подяки нашим воїнам, як зазначено в тексті, вручалися за особисту мужність і відвагу, стійкість і героїзм, патріотизм, проявлені під час перебування в зоні  проведення антитерористичної операції та з нагоди Дня Збройних Сил України. Серед нагороджених - члени нашої Спілки Тешкевич Олексій, Боровик Едуард, Дзененко Сергій, Кирпа Михайло та Педченко Ігор. Окрім того, за значний осо- бистий внесок у волонтерську діяльність, активну громадську позицію, високий професіоналізм та з нагоди Дня волонтера, Подяками Київської обласної ради з врученням цінного подарунку були відзначені найактивніші волонтери, які щодня допомагають бійцям АТО. Це Степаненко Володимир та Пушняк Андрій.
-   А з якою метою, власне, створювалася ваша Спілка?
-   Після Революції Гідності деякі зовнішні та внутрішні сили розпочали агресію до всього українського на сході нашої держави. Розпочалася так звана Антитерористична операція, а насправді справжня ВІЙНА. Наші ВОЇНИ самовіддано захищають Україну від посягань на нашу землю і наше майбутнє, але, знаходячись на передовій, в полоні,  в госпіталях і лікарнях та повертаючись додому не завжди  отримують ту повагу, розуміння та допомогу, на яку ВОНИ  ГІДНІ. Українське суспільство потребує глибинних реформ в усіх сферах нашого життя. А громадяни прагнуть реалізувати своє конституційне право щодо захисту свого життя і здоров’я та життя і здоров'я інших людей від протиправ- них посягань. Тож, виходячи з інтересів захисту та допомоги бійцям, волонтерам та іншим учасникам АТО, й була створена Громадська організація “Спілка воїнів-учасників АТО” в Миронівському районі. Зараз вона нараховує майже 190 чоловк.
    Користуюись нагодою, вітаю своїх побратимів по зброї, волонтерів та всіх жителів Миронівщини з прийдешнім Новим роком! Міцного здоров’я і великого щастя Вам та Вашим родинам! Нехай здійсняться всі мрії і задуми! Нехай наступний рік принесе в Укра їну мир та злагоду! Успіхів Вам!
(На фото: учасники АТО та волонтери Миронівщини після церемонії вручення Подяк та цінних подарунків від голови Київської обласної ради).
А. Щербина

Немає коментарів:

Дописати коментар