неділю, 3 грудня 2017 р.

Результат пошуку зображень за запитом "Ігор Мосійчук"       Обличчя сучасної української політики

Ігор Мосійчук: «Вітаю Вас і Ваших рідних…»
         Напередодні цьогорічних Великодніх свят надсилаю свої вітання-побажання окрім інших і народному депутату України Ігорю Мосійчукові (маю симпатію до цієї людини). На ту пору ще не було ні гучного теракту проти пана Ігоря, ні вбивства помічника депутата знаменитої Аміни Окуєвої, ні відомостей про його помешкання, яке обходиться (з його ж слів) у цілих 35 тисяч гривень щомісячно. Але, оскільки рахувати чужі гроші і заглядати в чиїсь будинки нам не личить, повернемося власне до привітання. «З Великоднем, пане Ігоре! – пишу я, - Дозвольте Вас запитати у ці свята якраз про найсвятіше, про землю. Що ви будете робити зі своїми однопартійцями, які масово скуповують землю с-г призначення, а на словах виступають проти цього? Дякую за відповідь».
         І відповідь не забарилася. Дослівно: «Вітаю Вас і Ваших рідних з Великодніми святами! Нехай із Великодня розпочнуться Ваші великі успіхи, великі добрі справи і великі результати! Божої ласки і благословення! Бажаю міцного здоров’я, безмежного щастя, миру та добробуту! Любові та віри!»
         Як вам? Тепер буде знати що робити пан Мосійчук з тими, хто порушує Конституцію України, тобто із злочинцями.
         Депутат позиціонує себе переконаним націоналістом Це чи не єдиний обранець в Україні, що сидів при трьох президентах з п’яти. У свій час редагував газети «Наше слово», «Наш край», «Тихий жах», «Вечірній Васильків». З листопада 2014 року депутат Верховної Ради України VIII скликання від Радикальної партії. На початку АТО був заступником командира бат. «Азов». Має двох дітей.
         Згідно поданої декларації за 2015 рік Мосійчук  є власником швейцарського годинника, автомобілів Мерседес та Лексус, 14-ти антикварних виробів, п’ятьох картин. Готівкою тримає 145 тис. євро, 183 тис. доларів та 780 тис. гривень. З банками не товаришує.
         Цікаво, що у декларації за 2014 рік всього вищевказаного немає, окрім автомобіля Мерседес. Де взяв? Та все просто: Або рік виявився досить успішним, або в лотерею виграв, і не один раз…


                                                                                                    А.Щербина

Немає коментарів:

Дописати коментар